Kik vagyunk?

Lelkes, kreatív fotósok

Minden fotózásból próbáljuk a legtöbbet kihozni. A csoportképeknél is sokat kisérletezünk, rengetege variációt készítünk. Évente új helyszíneket, beállításokat találunk ki, hogy még véletlenül se legyen olyan kép, mint a tavalyi : ). Az egylni képeknél a gyerekeket igyekszünk nem futószalagszerűen fotózni, hanem mindenki saját egyéniségéhez méltó képek próbáljuk megtalálni. Ehhez segítségünkre lehet, ha magukkal hozzák kedvenc hobbieszküzüket, hangszerüket pl.

Gyakorlott szakemberek

Több mint 10 éve hivatásszerűen fotózunk. Rendezvényeken, műteremben már nem nagyon érhet minket meglepetés. A studiólámpákat, a ledmodernebb fotósfelszerelést magabiztosan használjuk a munkák során. A képek feldolgozása szintén gyakorlatot és szakértelmet igényel. Emellett állandóan képezzük magunkat hogy a legmodernebb elvárásoknak mindig megfeleljünk.

Szülők

Gyerekek fotózásánál az egyik legfontosabb előny, ha a fotós egyben szülő is. Kellő pedagógiai tapasztalattal sokkal hatékonyabban lehet együtt dolgozni a gyerekekkel. Meg van az eszköztárunk, ha egy kisfiú megszeppen a fotózás előtt, valamint tudjuk azt is kezelni, ha egy kamasz kicsit unottan érkezik a fotózásra.

Egy új lehetőség

Adjon egy esélyt nekünk, hogy az iskolában megmozgassuk az állóvizet, s a szülők és gyerekek modern elvásárai szerint készítsünk képeket. Juhász Tamás és Cili, iskolafotósok